Ga eropuit met de bus!

Eindelijk is het er weer, dat heerlijke gevoel van lente. Even genieten van het voorjaarszonnetje. Dat geeft een energieboost. Fluitende vogels, volle terrasjes en alles staat in bloei. Tijd om in actie te komen, eropuit… de deur uit! Vier het voorjaar!
 
Waar wacht je nog op?
Het is tijd om het voorjaar te vieren en te beleven. Pak de bus naar een leuke bestemming en laat die lentekriebels maar komen. Maar waar ga jij naartoe? De stad in, een festivalletje pakken of naar een museum?

Met z’n tweeën voor de prijs van één

Heb je jouw voorjaarsuitje gekozen? Super. Dan is het nu alleen nog een kwestie van vervoer. En dat kan extra voordelig met de bus! Je reist nu met 2 personen voor de prijs van 1. Koop je dagkaart in de allGo-app en ontvang de tweede gratis!

Tijd om eropuit te gaan dus! Het voorjaar vieren! Dit actieticket is te gebruiken vanaf zaterdag 16 april t/m zondag 29 mei en is alleen verkrijgbaar in de allGo app. 

Actievoorwaarden

Deze actie is natuurlijk superleuk, maar hierbij horen ook verplichte actievoorwaarden. We hebben ze hieronder voor je op een rij gezet.
  • het actieticket bestaat uit 2 dagkaarten (€12,00) voor de prijs van 1 (€6,00).
  • het actieticket is alleen verkrijgbaar in de allGo-app.
  • het actieticket is alleen geldig en te gebruiken in de periode: 16 april t/m 29 mei 2022.
  • Op deze actie zijn de algemene voorwaarden stad- en streekvervoer van toepassing.
  • Onder voorbehoud van druk- en zetfouten.
  • Er is geen restitutie mogelijk op het gratis meereisticket.

Hoe koop/deel ik de actieticket in de allGo-app?

Download de allGo app. De app kan worden gedownload in de App Store (iPhone) en de Play Store (Android). Houd de volgende stappen aan:

- ga naar Tickets kopen
- kies voor: Acties, kaartjes voor allGo bussen binnen de stad
- klik op Dagkaart 1+1 gratis
- voeg toe aan winkelmand
- ga naar winkelwand
- klik vervolgens op Betalen en rond de transactie af

Er staan nu 2 dagkaarten voor je klaar in de app. Klik op Bekijk je tickets onderaan in de app. Door op één van de tickets te klikken, zie je de knop: Geef een kaartje cadeau. Hiermee kan je d.m.v. een linkje via whatsapp of mail, het gratis dagkaartje doorsturen naar degene die je mee wilt nemen. Let op: de ontvanger moet wel de allGo-app op zijn/haar telefoon hebben staan / downloaden. Zodra de ontvanger op de link klikt, staat de dagkaart in de app klaar voor gebruik.

Op de dag zelf hoef je alleen nog de dagkaart te activeren in de app. In- en uitchecken in de bus kan eenvoudig door de QR-code op je telefoon onder de scanner in de bus te houden.

Reis je samen met 1 app?
Niet allebei een smartphone? Ook dan kan je gebruik maken van deze actie. Degene die de tickets in de app heeft gekocht, dient ze dan beide op de dag van gebruik te activeren. Zorg er wel voor dat je beide tickets in- en uitcheckt. Dit kost iets meer tijd, dan als je beide een eigen telefoon hebt.