Geld besparen op benzine? Pak eens de bus!

Schrik je ook telkens weer als je het bedrag op de pomp ziet na het tanken? Of tank jij altijd voor vijfentwintig euro? 😉 Maar wat doe je ertegen? Juist, dan reis je lekker met de bus van allGo.
 

Besparen op je reiskosten doe je zo:

Reizen met de bus scheelt je al gauw € 0,29 per kilometer. Hoppa! Hieronder hebben we een paar voorbeelden voor je op een rijtje gezet. Zo zie je wat het kost als je reist met de bus of met de auto.

Ritje naar de stad: 5km
Met de auto: € 2,35
Met de bus: € 2,06
 
Busstation ’t Oor – Amsterdam Amstel
Met de auto: € 11,47
Met de bus: € 4,92
 
Station Almere Buiten – Station Almere centrum
Met de auto: € 3,53
Met de bus: € 1,99
 
Let op: bovenstaande bedragen zijn gebaseerd op:
- Bus: enkele reis met OV-chipkaart. Prijs per km € 0,16 + € 1,01 opstaptarief
- Auto: kilometerprijs € 0,47 compacte klasse auto
En dan hebben we de parkeerkosten nog niet eens meegenomen. En reizen met de bus kan nog voordeliger! Met de Go 10 of 20 reizenkaart voor op je OV-chipkaart betaal je met de 10-reizenkaart Almere Dal, maar € 1,35 per busrit van 90 minuten binnen Almere. Ook verkrijgbaar als variant voor de R-net streekbussen richting Amsterdam en Blaricum.

 

Nog meer voordelen met de bus

Naast dat je bespaart op reiskosten, zijn er nog veel meer fijne voordelen wanneer je met de bussen van allGo reist. Zo heb je geen last van parkeerkosten, kun je nog even dat spannende hoofdstuk uit je boek lezen of een oogje dicht doen. En we kunnen we nog wel even doorgaan. Dus, zien we je in de bus?