Voordeel in Almere

Speciaal voor iedereen met het Go Senioren Jaarabonnement zijn er de allGo deals. Dit zijn voordeelcouponnen voor leuke uitjes in en om Almere. Je ontvangt de flyer met voordeelcouponnen op vertoon van de OV-chipkaart waar het abonnement op staat.

Per abonnement kan je 1 flyer per periode ophalen. Vanaf 6 september 2021 zijn de herfstdeals op te halen bij de allGo servicewinkel op Station Almere Centrum. Deze deals lopen t/m einde van het jaar.

 

De deals van dit najaar

Deal 1: 
Gratis digitale wandelroute Stad & Natuur + 2e koffie gratis bij Familie- en Pannenkoekenrestaurant de Kemphaan. Maak een leuke wandeling van 3,2 kilometer langs allerlei bezienswaardigheden op De Kemphaan en sluit af met een heerlijke kop koffie.

Deal 2:
Korting op theaterstuk 'Nu' van theatergroep Suburbia, een feestelijke trip. Van €17,50 voor €10,00. De voorstelling loopt t/m 19 september 2021.

Deal 3:
Avondje uit bij Brasserie Thuishaven, waar internationaal wordt gekookt met verse zelfbereide producten welke veelal uit de regio komen. Geselecteerd menu (hoofdgerecht + dessert) van €25,- voor €20,-

Deal 4:
Vier een jubileum of verjaardag veilig en warm tijdens een rondvaart door Almere, in het restaurant of op het terras aan het water. Met de kortingscoupon ontvang je 10% korting bij Almere Rondvaarten.

Deal 5:
Gratis Aqua Vitaal les bij Optisport.  In lekker warm water word je soepel en fit gehouden, met ondersteuning van leuke muziek en geschikte oefeningen.

Deal 6:
Een heerlijk avondje uit in Kunstlinie. Op een aantal voorstellingen ontvang je €2,50 korting met de kortingscoupon.

Deal 7:
Heerlijk dineren bij restaurant De Kapitein. Dat kan extra voordelig met gezelschap, de 2e persoon dineert voor de helft van de prijs.

Deal 8:
Lekker een dagje eropuit is het leukst samen met iemand anders. Haal daarom de gratis allGo dagkaart op bij de allGo servicewinkel.