/getmedia/11dc965c-28ed-44b3-9c72-46a03d9e2d5f/Banner-website.jpg?width=750&height=307&ext=.jpg

Kom pinnen in de bus! Betaal eenvoudig je rit, op welke manier je maar wilt.

Kom je bij ons pinnen? In de bussen van allGo pin je op welke manier je maar wilt bij de rode verkoopautomaten in de bus of bij de buschauffeur in de R-net bussen. Met je pinpas, smartwatch, creditcard of smartphone. Het kan allemaal! Dit werkt snel, eenvoudig en is wel zo veilig. Naast pinnen kan je natuurlijk ook gewoon met je OV-chipkaart en/of de AllGo-app betalen.

Contactloos / mobiel betalen
In al onze bussen kun je gemakkelijk ook contactloos betalen. Heeft jouw smartphone of smartwatch een NFC-chip? Dan kun je hiermee ook een buskaartje betalen, handig toch? Meer over met je smartphone of watch betalen lees je hier.

De OV-chipkaart
De OV-chipkaart is dé manier van reizen met het openbaar vervoer. Je gebruikt deze kaart overal in Nederland. In de trein, bus, metro en tram.
 
AllGo-app
Met de allGo-app kun je reizen met je telefoon en heb je altijd je vervoerbewijs binnen handbereik. AllGo verkoopt verschillende tickets in de app.
 
Contant betalen
Het is niet mogelijk om contant in onze bussen te betalen. Andere betalingsopties zijn wel mogelijk. Wil je toch contant afrekenen? Dat kan in de voorverkoop bij één van onze verkooppunten. Er zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt.