/getmedia/d9ce7884-78fa-46af-ac31-c77cd713e33f/2019-CA-Kom-Pinnen-LP-750x307-AllGo-Almere-Nathalie.png?width=750&height=307&ext=.png

Wist je dat? Je in de (buurt)bus niet met contant geld kan betalen. Wel pinnen!

Kom je bij ons pinnen? In de bussen van allGo kan je met je pinpas een kaartje kopen bij de rode verkoopautomaten in de bus. En bij de R-net bussen kan je je buskaartje met de pinpas afrekenen bij de buschauffeur. Dit werkt snel, eenvoudig en is wel zo veilig. Naast pinnen kun je uiteraard ook met je OV-chipkaart en/of de AllGo app betalen.

Contactloos / mobiel betalen
In al onze bussen kun je gemakkelijk ook contactloos betalen. Heeft jouw smartphone een NFC-chip? Dan kun je met je smartphone ook een buskaartje betalen, handig toch? Meer over met je smartphone betalen lees je hier.

 De OV-chipkaart
De OV-chipkaart is dé manier van reizen met het openbaar vervoer. Je gebruikt deze kaart overal in Nederland. In de trein, bus, metro en tram.
 
AllGo app
Met de allGo app kun je reizen met je telefoon en heb je altijd je vervoerbewijs binnen handbereik. AllGo verkoopt verschillende tickets in de app.
 
Contant betalen
Het is niet mogelijk om contant in onze bussen te betalen. Andere betalingsopties zijn wel mogelijk. Dus ook pinnen. Wil je toch contant afrekenen? Dat kan in de voorverkoop bij één van onze verkooppunten of kaartautomaten. Er zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt.