Word buurtbuschauffeur!

Ben jij van nature een sociaal persoon? Zit jij graag achter het stuur, ben jij in het bezit van een geldig rijbewijs B én houd jij ervan om een gezellig praatje te maken met dankbare mensen? Wellicht ben jij dan onze nieuwe buurtbuschauffeur (m/v) op de buurtbuslijn 525 in de wijk Nobelhorst.

Wat bieden wij? 
Als buurtbuschauffeur verzorg je, in samenwerking met een groep enthousiaste vrijwilligers, het personenvervoer voor inwoners uit je eigen woonomgeving. Wil je graag zinvol en afwisselend vrijwilligerswerk doen, wees dan welkom bij ons! 

NB de Buurtbusvereniging werkt zelfstandig met Keolis Nederland als opdrachtgever.

Waar en wanneer rijdt de buurtbus? 
De buurtbus rijdt in de wijk Nobelhorst als lijn 525 in de daluren, avonden en op zaterdag en wordt uitgevoerd door een buurtbusvereniging die bestaat uit vrijwilligers. Er wordt gereden met 8-persoons busjes. 

Iets voor jou? 
Lijkt het jou leuk om buurtbuschauffeur te worden en woon je in de omgeving van Nobelhorst? Meld je dan aan bij Anja Hanssen via het onderstaande formulier. Vertel iets over jezelf en je motivatie om voor de buurtbus te rijden, wie weet nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek.
 
Kort stukje over jezelf en waar je vandaan komt.
Geef een korte motivatie waarom jij voor de buurtbus wil rijden.
Ik ben de volgende dagdelen beschikbaar:


Security code: