Word buurtbuschauffeur!

Ben jij van nature een sociaal persoon? Zit jij graag achter het stuur, ben jij in het bezit van een geldig rijbewijs B én houd jij ervan om een gezellig praatje te maken met dankbare mensen? Wellicht ben jij dan onze nieuwe buurtbuschauffeur (m/v) op de buurtbuslijn 525 in de wijk Nobelhorst.

Wat bieden wij? 
Als buurtbuschauffeur verzorg je, in samenwerking met een groep enthousiaste vrijwilligers, het personenvervoer voor inwoners uit je eigen woonomgeving. Wil je graag zinvol en afwisselend vrijwilligerswerk doen, wees dan welkom bij ons! 

NB de Buurtbusvereniging werkt zelfstandig met Keolis Nederland als opdrachtgever.

Waar en wanneer rijdt de buurtbus? 
De buurtbus rijdt in de wijk Nobelhorst als lijn 525 in de daluren, avonden en op zaterdag en wordt uitgevoerd door een buurtbusvereniging die bestaat uit vrijwilligers. Er wordt gereden met 8-persoons busjes. 

Iets voor jou? 
Lijkt het jou leuk om buurtbuschauffeur te worden en woon je in de omgeving van Nobelhorst? Meld je dan aan bij Anja Hanssen via het onderstaande formulier. Vertel iets over jezelf en je motivatie om voor de buurtbus te rijden, wie weet nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek.
 
Kort stukje over jezelf en waar je vandaan komt.
Geef een korte motivatie waarom jij voor de buurtbus wil rijden.
Ik ben de volgende dagdelen beschikbaar:


Security code:

Informatie over de buurtbus

De buurtbus rijdt in de wijk Nobelhorst als lijn 525 in de daluren, avonden en op zaterdag. De buurtbus rijdt niet op zondag. De route loopt van het hart van de wijk Nobelhorst, het infopunt Nobelhorst, naar het bus knooppunt Sallandsekant. Daar sluit de Buurtbus aan op stadslijn M5, richting Almere Centrum en Station Parkwijk, maar ook op R-net lijn 322 en 323 richting ’t Oor en Amsterdam.

De diensten worden uitgevoerd door een buurtbusvereniging die bestaat uit vrijwilligers. Er wordt gereden met 8-persoons busjes. Je betaalt in deze buurtbus met de OV-chipkaart (standaard tarief), OV abonnement of je koopt een kaartje bij de chauffeur. De Buurtbus Nobelhorst is ook toegankelijk voor mensen in een rolstoel of slecht ter been zijn. Dit geldt ook voor het aansluitende openbaar vervoer in Almere.

Voor actuele vertrektijden, routes, haltes en overige reisinformatie over Buurtbus Nobelhorst en Sallandsekant, lijn 525: klik hier.

Ook kan je de buurtbusvereniging volgen op facebook.