duinGo

Vanaf zondag 28 juni is Almere Duin ook met de bus te bereiken. De nieuwe buslijn 24 rijdt dan onder de naam duinGo met een vaste dienstregeling en vaste route dagelijks door de wijk. DuinGo heeft als begin- en eindpunt station Poort. Via de busbaan rijdt de bus vervolgens via de Demitrius Vikelaslaan naar Duin. Daar rijdt duinGo een rondje tegen de klok in via de Marinaweg, de Zeeduinweg, de Verlengde Duinvalleiweg en de Duinvalleiweg. Vanaf station Poort kunnen reizigers overstappen in allerlei richtingen via buslijn M4, R-net en natuurlijk de trein. Reizigers vanuit Duin zijn met duinGo in ongeveer 15 minuten in het centrum van Almere.

Dienstregeling
De bus rijdt op werkdagen ieder kwartier tussen 06:50 en 09:20 uur en tussen 13:40 en 18:10 uur. Vanaf de start tot en met september, tijdens het watersportseizoen, rijdt de bus ook op zaterdag en zondag tussen 09:00 en 19:00 uur. DuinGo gaat uitgevoerd worden met een midi-bus. Deze bus biedt plaats aan 23 personen, maar vanwege de geldende coronamaatregelen in het OV rijden we voorlopig met een 12 meter bus.

Klik hier voor een overzicht van de dienstregeling.
 
KeoBike
Voor de momenten dat de bus niet naar Duin rijdt biedt Keolis de KeoBike aan. Op station Almere Poort staan 12 van deze deelfietsen en bij Jachthaven Marina Muiderzand in Duin zijn er 6 beschikbaar. De KeoBike is voor slechts 3 euro per dag eenvoudig via de KeoBike app te huren. De smartphone werkt daarbij als een veilige, digitale fietssleutel. Met één druk op de knop wordt het slot geopend. Betaling van de huur van de fiets gebeurt via de app. Ook bij het CSmart Hotel komen nog KeoBikes. Een KeoBike kan bij alle drie de locaties worden gehuurd en ingeleverd. Kijk voor meer informatie op www.keobike.nl.  
/getmedia/332ec04e-4a27-42b5-bfba-439d59277a09/570x224-duin-sfeer.jpg?width=570&height=224&ext=.jpg