Herfst Dagkaart 2=1 actie

De gure wind komt je tegemoet zodra je een stap buiten zet, het regent pijpenstelen en het lijkt wel vier keer zo druk op de weg. Herfst in Nederland… Als het najaarszonnetje schijnt is het o zo fijn en kan je op de fiets en in
de auto de hele wereld aan. Maar wat als het even tegen zit? Misschien is de bus dan zo gek nog niet! 

Pak eens een keertje de bus. Pin je ticket gewoon met je pinpas of koop direct een (anonieme) OV-chipkaart en reis gemiddeld nog 50% voordeliger. Vaak heb je met 3 keer reizen je OV-chipkaart al weer terugverdiend!

Of maak tot en met 15 december gebruik van onze speciale aanbieding en reis met z'n tweëen voor de prijs van één (€6,-) met de Herfst dagkaart 2=1 actie in de allGo app. Je ontvangt 2 dagkaarten voor de prijs van één. Geef je gratis dagkaartje cadeau of reis zelf de 2e keer gratis.

De actievoorwaarden op een rij:

  • De actiekaarten zijn alleen te koop en te gebuiken van 15 november t/m 15 december 2019.
  • Alleen te koop in de allGo app.
  • Je krijgt 2 dagkaarten voor de prijs van 1. 
  • Geldig in de allGo bussen 
  • Reis je met de R-net bus dan is het kaartje richting Amsterdam geldig t/m Almere Poort. Reis je richting Zeewolde / Amersfoort, dan is het kaartje geldig t/m halte Vogelweg.
  • De 2=1 Herfst Dagkaart is niet in te ruilen voor geld of andere prijzen/goederen.
  • Syntus/Keolis kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, gedurende de actielooptijd de actievoorwaarden wijzigen en/of de actie stoppen.
  • De actie is onder voorbehoud van typ- en spelfouten. 

Hoe koop/deel ik het 2=1 actieticket

Download de allGo app. De app kan worden gedownload in de App Store (iPhone) en de Play Store (Android). Houd de volgende stappen aan:

- ga naar Tickets kopen
- kies voor: Acties, kaartjes voor allGo bussen binnen de stad
- klik op Herfst Dagkaart 2=1 actie
- voeg toe aan winkelmand
- ga naar winkelwand
- klik vervolgens op Betalen en rond de transactie af

Er staan nu 2 dagkaarten voor je klaar in de app. Klik op Bekijk je tickets onderaan in de app. Door op één van de tickets te klikken, zie je de knop: Geef een kaartje cadeau. Hiermee kan je d.m.v. een linkje via whatsapp of mail, het gratis dagkaartje doorsturen naar degene die je mee wilt nemen. Let op: de ontvanger moet wel de allGo-app op zijn/haar telefoon hebben staan / downloaden. Zodra de ontvanger op de link klikt, staat de dagkaart in de app klaar voor gebruik.

Op de dag zelf hoef je alleen nog de dagkaart te activeren in de app. In- en uitchecken in de bus kan eenvoudig door de QR-code op je telefoon onder de scanner in de bus te houden.

Reis je samen met 1 app?
Niet allebei een smartphone? Ook dan kan je gebruik maken van deze actie. Degene die de tickets in de app heeft gekocht, dient ze dan beide op de dag van gebruik te activeren. Zorg er wel voor dat je beide tickets in- en uitcheckt. Dit kost iets meer tijd, dan als je beide een eigen telefoon hebt.