De Leukste Horeca actie: Horeca Retourtje € 3,-

Hiep hiep horeca! De horeca is weer open. Het moment waar we allemaal lang op hebben gewacht. Heb jij ook weer zin om lekker uitgebreid te gaan dineren met z’n tweetjes? Een biertje op het terras te pakken met je vrienden? De fruitigste cocktails te gaan drinken met vriendinnen? Of de lekkerste tapas te proeven bij je favoriete tent? Ga nu extra voordelig met de bus naar de horeca in Almere met het Horeca Retourtje voor slechts € 3,- (normaal € 6,-).

Met het Horeca Retourtje reis je één dag onbeperkt binnen Almere voor slechts €3,-! Dit appkaartje is geldig in alle bussen van allGo en R-net binnen Almere. Reis je met de R-net bus dan is het kaartje richting Amsterdam geldig tot en met Almere Poort. Reis je richting Zeewolde / Amersfoort, dan is het kaartje geldig tot en met halte Vogelweg. Dit actiekaartje is alleen verkrijgbaar in de allGo app. Download de allGo-app in de Google Play store of in de App store.
 

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig van 5 juni t/m 4 juli 2021.
  • 1 dag onbeperkt reizen voor €3,-. Geldig in alle bussen van allGo en R-net binnen Almere. Reis je met de R-net bus dan is het kaartje richting Amsterdam geldig tot en met Almere Poort. Reis je richting Zeewolde / Amersfoort, dan is het kaartje geldig tot en met halte Vogelweg.
  • De algemene vervoervoorwaarden van Syntus/Keolis zijn van toepassing op deze actie.
  • Syntus/Keolis kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, gedurende de actielooptijd de actievoorwaarden wijzigen en/of de actie stoppen.
  • De actie is onder voorbehoud van typ- en spelfouten.

Hoe koop ik een kaartje in de app?

Download de allGo app. De app kan worden gedownload in de App Store (iPhone) en de Play Store (Android). Houd de volgende stappen aan:

- ga naar Tickets kopen
- kies voor: Acties, kaartjes voor allGo bussen in de stad
- klik op Horeca retourtje Almere €3,-
- voeg toe aan winkelmand
- ga naar winkelwand
- klik vervolgens op Betalen en rond de transactie af

Je buskaartje staat nu voor je klaar in de app. Klik op Bekijk je tickets onderaan in de app. In- en uitchecken in de bus kan eenvoudig door de QR-code op je telefoon onder de scanner in de bus te houden.