15 juli t/m 30 augustus: wijziging lijn M1, M4, M5, M7, M8 en 326 i.v.m. werkzaamheden

8-7-2024
Van maandag 15 juli t/m vrijdag 30 augustus zijn er in Almere ’s avonds en ’s nachts onderhoudswerkzaamheden aan de Krakelingtunnel. Hierdoor kunnen onze bussen het gedeelte van de tunnel waar de bussen normaal rijden, niet gebruiken. Zij rijden dan een andere route.
 
Wat wijzigt er?
Van maandag 15 juli t/m vrijdag 30 augustus rijden lijn M1, M4, M5, M7, M8 en 326 ’s avonds een aangepaste route. De bussen rijden dan niet langs de halte Stadhuisplein maar via de Krakeling en de Spoordreef van en naar Station Centrum. De halte Stadhuisplein vervalt dan in beide richtingen.
 
Deze wijziging geldt alléén van maandag t/m vrijdag van 20.00 uur ’s avonds tot 4.15 uur ’s nachts. Overdag en in het weekend rijden deze lijnen normaal.
De omleidingsroute duurt een paar minuten langer, check je reis daarom vooraf in de reisplanner. Soms kun je dan beter een bus eerder nemen.
 
Gewijzigde vertrekhaltes Station Centrum na 20.00 uur
Omdat een aantal lijnen nu vanaf de andere zijde het station op komen rijden, wijzigt de vertrekhalte van lijn M1 en M2 ‘s avonds. Lijn M1 richting Almere Haven vertrekt dan vanaf halte O en lijn M2 richting Almere Buiten vertrekt dan vanaf halte J.

Kijk hier voor een plattegrond met de gewijzigde vertrekhaltes tijdens de werkzaamheden.


Click here for the English version