AllGo app stopt per 31 december

31-10-2023
Sinds begin dit jaar kan je eenvoudig in- en uitchecken met je betaalpas. Dit noemen we OVpay.  Daarom stopt op 31 december 2023 de allGo-app.

OVpay
Met de komst van OVpay wordt reizen met het openbaar vervoer nog makkelijker. Je hoeft geen los kaartje meer te kopen of saldo op te laden op je OV-chipkaart. Je checkt eenvoudig in- en uit met je betaalpas, creditcard of betaal-app op je mobiel. Je reist voor het voordelige saldotarief. Weten hoe het werkt? Kijk op www.ovpay.nl.

Reisplanner
Voor het plannen van je reis verwijzen we je naar reisplanner op de website. Of gebruik hiervoor een andere reis-app, zoals 9292 of Tranzer.

Kaartjes
In de allGo app zijn de losse tickets nog te koop t/m 12 november en te gebruiken t/m 31 december 2023. Het kindergroepticket blijft tot medio december in de allGo-app beschikbaar.

Je kan ook nog steeds je kaartje kopen in de bus. Koop je liever een kaartje in een app, dat kan o.a. in één van de volgende reisapps zoals 9292, Tranzer en Gaiyo. Let op: sommige apps vragen wel een servicefee over je totale reis.

Wallet
Heb je nog een ticket in je wallet staan, gebruik deze dan uiterlijk 31 december 2023. Daarna komt het ticket te vervallen.