AllGo introduceert Go Kindergroep Ticket

15-2-2018
Keolis Nederland heeft in overleg met de Gemeente Almere en mede op verzoek van de Almeerse Scholen Groep besloten het Go Kindergroep Ticket te introduceren. Met het nieuwe ticket is het voor groepen kinderen in de basisschoolleeftijd en hun begeleiders gemakkelijker en voordeliger om met de bus in Almere te reizen.
 
Go Kindergroep Ticket
Met het nieuwe groepsticket kan een groep van maximaal 15 kinderen (4 tot en met 11 jaar) en 3 volwassen begeleid(st)ers (minimaal 18 jaar) een hele dag reizen. Het Go Kindergroep Ticket is geldig op werkdagen vóór 6:30 uur, tussen 9:00 en 16:00 uur en na 18:30 uur in alle AllGo-bussen en R-Net-bussen binnen Almere. Op zaterdag, zon- en feestdagen de hele dag (van 0:00 tot 24:00 uur). Het ticket is verkrijgbaar in de allGo app en kost €27,50. Het ticket is ook interessant voor scholen en verenigingen waar de betaling door iemand anders wordt gedaan dan de gebruiker. Het ticket kan aan een ander doorgestuurd worden. Zo kan een financiële afdeling een ticket of meerdere tickets inkopen en het naar behoefte doorsturen aan een begeleider van een groep.
 
Meer informatie over het ticket en alle voorwaarden vindt u hier. Voor vragen kunt u ook terecht bij de allGo servicewinkel op station Almere Centrum en de klantenservice van allGo (telefoonnummer 085-2080290).