AllGo nieuws over vervoerbewijzen, servicewinkel, bekijk de nieuwe bussen en vertrektijden

16-11-2017

AllGo vervoerbewijzen
Eind oktober maakte allGo informatie bekend gemaakt over diverse vervoerbewijzen en abonnementen die vanaf 10 december in Almere gelden. De diverse allGo producten zijn vanaf
20 november te bestellen via de allGo-webshop en vanaf begin december verkrijgbaar via de diverse verkooppunten. . Kijk voor een volledig overzicht op: www.allgobus.nl/vervoerbewijzen.

AllGo Servicewinkel op busstation Almere Centraal
Op maandag 4 december gaat de allGo servicewinkel op Centraal Station Almere open. Reizigers kunnen hier terecht voor vervoerbewijzen en abonnementen, voor vragen en om eventuele problemen op te lossen. De servicewinkel is op maandag tot en met vrijdag open van 7:00 tot 18:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 15:00. Adres: Stationsplein 26 in Almere.

Kom langs en bekijk de nieuwe allGo en R-net bussen!
Benieuwd hoe de nieuwe bussen er uit zien die in Almere gaan rijden? Op vrijdagmiddag 24 november bent u tussen 13:00 uur en 18:00 uur van harte welkom op het plein tussen het Centraal Station en het Mandelapad om ze van dichtbij te bekijken.

Vertrektijden bussen vanaf 20 november online beschikbaar
Op maandag 20 November publiceert allGo via de website www.allgobus.nl  via haar eigen allGo reisplanner de tabellen met de vertrektijden van de bussen in Almere.

AllGo nieuws over vervoerbewijzen, servicewinkel, bekijk de nieuwe bussen en vertrektijden