Nieuwe dienstregeling vanaf 17 augustus

2-8-2020

Vanaf 17 augustus rijden de bussen van allGo weer volgens de reguliere dienstregeling. Voor de R-netlijnen geldt de vakantiedienstregeling, waarbij er bij de lijnen 322 en 326 extra ritten zijn toegevoegd. Daarnaast houden we, in verband met Corona, extra bussen stand-by, die wij kunnen inzetten wanneer het te druk wordt. Op deze manier zijn wij in de gelegenheid om drukte in onze bussen op te vangen en een reis veilig en comfortabel te maken. De dienstregeling geldt tot en met 12 december 2020.

Gespreid rijden i.v.m. nieuwe schooljaar
De dienstregeling van de R-net lijnen 322 en 326 wordt vanaf 17 augustus meer gespreid. Dat betekent dat de bussen, in tegenstelling tot de gebruikelijke dienstregeling, vaker buiten de spits starten met rijden. Dat is onder andere besloten na gesprekken die zijn gevoerd met diverse scholen in Almere en Amsterdam. De lesroosters van de scholen en de dienstregeling zijn op elkaar afgestemd ten behoeve van een betere spreiding van het aantal studenten in de bussen van allGo.

Buurtbus
Met ingang van 31 augustus gaat buurtbus lijn 525 op werkdagen weer rijden in de daluren tussen 9.15 uur en 15.30 uur. Door de combinatie van lijn 25 die in de spits rijdt en lijn 525 wordt de Nobelhorst op werkdagen tussen 6.30 uur en 19.00 uur daardoor weer goed bereikbaar. ’s Avonds en op zaterdag rijdt lijn 525 nog niet. De ritten van lijn 525 worden gereden met een grote bus. Deze situatie is tijdelijk tot nader bericht.
 
Bekijk hier de ritten die lijn 525 rijdt.


Alle informatie over de dienstregeling vind je op deze pagina. Plan je reis voor vertrek altijd via onze reisplanner of 9292.nl