Ontdek de allGo buzzzhalte bij Stad & Natuur

12-7-2021
Zondag 11 juli opende wethouder Jan Hoek de buzzzhalte die mogelijk is gemaakt door allGo en de vernieuwde bijentuin van Stad & Natuur op Stadslandgoed de Kemphaan. Dit gebeurde tijdens de Bijen- en insectendag die georganiseerd werd.
 
De buzzzhalte is een leerzaam project die twee doelen dient. Aan de ene kant is het een bijenhotel die wilde bijen nestgelegenheid geeft. Aan de andere kant bevat het heel veel informatie over de bijenvolken in de tuin, wilde bijen en het verschil tussen bijen, wespen en hommels. Hierdoor leren bezoekers van de tuin en schoolklassen ontzettend veel over het nut van de bij.

De buzzzhalte is gesponsord door allGo. Als vervoerder willen wij de ontwikkeling van Almere als groene stad graag versterken en versnellen. Dankzij de vele gereden groene kilometers in Almere hebben reizigers van allGo deze buzzzhalte voor Stad & Natuur kunnen realiseren. BIJzonder bedankt OV-reizigers!

Ook benieuwd naar de buzzzhalte? Kom gauw kijken bij Stad & Natuur op Stadslandgoed de Kemphaan, Kemphaanstraat 1 in Almere.