Vanaf 9 december 2018 een nieuwe dienstregeling voor allGo

16-11-2018
Op zondag 9 december gaat de nieuwe dienstregeling van allGo in voor het busvervoer in en rond Almere. De nieuwe dienstregeling komt mede tot stand op basis van tips en feedback van reizigers en chauffeurs. De nieuwe dienstregeling kenmerkt zich door kleine verbeterpunten, lijnwijzigingen en aanpassingen. Dit alles met als doel een logische reis voor onze reizigers met waar mogelijk verbeterde aansluitingen en realistische rijtijden.
Belangrijkste wijzigingen
  • De R-netlijnen 322, 323, 327 en 328 rijden in de spitsuren voortaan ieder kwartier.
  • R-net lijn 324 (Almere Stad Parkwijk – Amsterdam Bijlmer ArenA) vervalt. De twee ritten van deze lijn worden voortaan gereden door  lijn 322 en 323. Beide lijnen rijden extra ritten waardoor  er meer reismogelijkheden bestaan.
  • Lijn M6 rijdt in de spitsuren voortaan iedere 7,5 minuut in plaats van iedere 6 minuten. Dit zorgt voor betere aansluitingen.
  • Op station Parkwijk verbetert de aansluiting tussen de lijnen M5 en M7. De overstap tussen beide lijnen wordt beter op elkaar afgestemd waardoor er een snellere verbinding ontstaat voor reizigers tussen de wijk Tussen de Vaarten en Almere centrum.
allGo Community
Om de service van allGo te blijven verbeteren is de allGo Community opgericht. Dit is een plek waar reizigers terecht kunnen om informatie te zoeken, berichten te lezen en te plaatsen en elkaar te helpen om een antwoord te vinden op een vraag. Ook kunnen reizigers  tips achterlaten. Door samen in contact te zijn maken we allGo steeds beter. Bezoek de allGo Community via deze link.
Reis plannen
allGo verzorgt het busvervoer in Almere in opdracht van de gemeente Almere. De nieuwe folders en lijnennetkaarten zijn beschikbaar op www.allgobus.nl/dienstregeling. Ook zijn de lijnen en dienstregeling via de interactieve reisplanner te bekijken. Hiermee krijgen reizigers een visueel, begrijpelijk en actueel overzicht van hun reismogelijkheden. Daarnaast attenderen wij onze reizigers op de nieuwe dienstregeling via de beeldschermen in de bussen, de dynamische borden bij diverse haltes en via social media.