allGo app

De allGo app is gelanceerd!

Plan je reis in de reisplanner, koop een kaartje of maak gebruik van de mogelijkheid contact op te nemen met de klantenservice. Heel eenvoudig met de allGo app. De app kan worden gedownload in de App Store (iPhone) en de Play Store (Android).

Handige functionaliteiten
Met de reisplanner in de allGo app kunnen reisadviezen opgevraagd worden binnen Almere, maar ook naar een bestemming ergens anders in Nederland. Kaartjes zijn in een handomdraai aangeschaft in de app. Het beeldscherm van de telefoon is het vervoerbewijs in de bus. Het kaartje hoeft alleen maar geactiveerd te worden, daarna wordt de barcode gescand bij de validator. Heb je hulp nodig? Dan kan er contact gezocht worden met de klantenservice. In de allGo community kunnen medereizigers kennis en ervaringen uitwisselen.

Geen contant geld meer in de bus
De app van allGo is ook een alternatief betaalmiddel voor vervoerbewijzen. Er kan in de bus namelijk niet meer met contant geld betaald worden. Dat doen we om de veiligheid in de bus te vergroten voor onze medewerkers en reizigers. Het is mogelijk om meerdere kaartjes aan te schaffen en die te betalen met iDeal of creditcard. Zo heb je altijd een kaartje op zak.