Randstad Noord abonnementen

Reis je (bijna) dagelijks met de bus (forenzen en scholieren)? Dan kan het Randstad Noord abonnement geschikt zijn voor je.

Met het Randstad Noord abonnement reis je met alle lijnen en vrijwel alle nachtlijnen van GVB, Connexxion, EBS en allGo in de regio Noord-Holland en Almere, zolang je centrumzone in het Randstad Noord-gebied ligt. 

Ons aanbod

Onbeperkt reizen met alle lijnen en vrijwel alle nachtlijnen van GVB, Connexxion, EBS, Syntus Utrecht (alleen reguliere bus) en allGo in de regio Noord-Holland en Almere, binnen het geldigheidsgebied gedurende de geldigheid van het abonnement. U kiest een zogenaamde ‘centrumzone’ en vanuit deze zone kunt u in alle richtingen het aantal zones bereizen voor zover u sterren heeft aangeschaft in uw abonnement.

Bijvoorbeeld:
Een 2 sterren abonnement geeft de mogelijkheid om vanaf de centrumzone in alle richtingen 1 zone ver te reizen, met een 3 sterren-abonnement kunt u 2 zones wegreizen van uw centrumzone.

Voor wie

Een Randstad Noord abonnement is er voor iedereen die bijna dagelijks reist met bus in het gebied Randstad Noord.

Tarief en verkrijgbaarheid

Het Randstad Noord abonnement is:

  • Verkrijgbaar als maand- of jaarvariant
  • Verkrijgbaar als vol- en reductietarief. Reductie is van toepassing op de leeftijdsgroepen 4 t/m 18 en 65+.
  • Verkrijgbaar als 1 t/m 6 sterren abonnement.
  • Bestellen? Klik hier

Geldigheid en zone-overzicht bestemmingen

Het Randstad Noord abonnement is geldig:
  • Op alle lijnen en vrijwel alle nachtlijnen van GVB, Connexxion, EBS, Syntus Utrecht (alleen reguliere bus) en allGo in de regio Noord-Holland en Almere, zolang uw centrumzone in het Randstad Noord-gebied ligt. 
  • Randstad Noord Zone Abonnementen aangeschaft in 2017 blijven tot eind van de looptijd van het abonnement ook na 10 december 2017 geldig bij allGo. Overige reisproducten van Connexxion (ritkaarten, uit automaten of bus en abonnementen van Connexxion zoals 65+) zijn na 9 december niet geldig bij allGo.
In bijgevoegde zone-tabellen een overzicht voorzien van aantal sterwaarden en advies over hoeveel sterren voor een bepaald traject nodig zijn:

Zone-overzicht - Bestemmingen binnen Almere
Zone-overzicht - Bestemmingen buiten Almere
 

Aanvullende informatie

  • Het Randstad Noord is uitsluitend te plaatsen op een persoonlijke OV chipkaart.
  • Met een Randstad Noord abonnement dient u altijd in- en uit te checken met uw OV-chipkaart, omdat u anders geen geldig vervoerbewijs heeft en kans loopt op een boete.
  • Bekijk hier uw overzicht van zones in Nederland, klik hier.
  • Hoe vind ik mijn centrum zone, klik hier.