Ga eropuit!

Eindelijk is het er weer, dat heerlijke gevoel van lente. Even genieten van het voorjaarszonnetje. Dat geeft een energieboost. Fluitende vogels, volle terrasjes en alles staat in bloei. Tijd om in actie te komen, eropuit… de deur uit! Vier het voorjaar!
 
Waar wacht je nog op?
Het is tijd om het voorjaar te vieren en te beleven. Pak de bus naar een leuke bestemming en laat die lentekriebels maar komen. Maar waar ga jij naartoe? De stad in, een festivalletje pakken of naar een museum?

Met z’n tweeën voor de prijs van één

Heb je jouw voorjaarsuitje gekozen? Super. Dan is het nu alleen nog een kwestie van vervoer. En dat kan extra voordelig met de bus! Met de 2=1 actie reis je met z’n tweeën voor de prijs van één. Tijd om eropuit te gaan dus! Het voorjaar vieren! Dit actieticket is t/m 31 mei verkrijgbaar in de allGo app. 
/getmedia/74010276-ee19-488e-9a21-d845ee2fc45d/actie-stempel-2-1.jpg?width=470&height=348&ext=.jpg

Actievoorwaarden

Deze actie is natuurlijk superleuk, maar hierbij horen ook verplichte actievoorwaarden. We hebben ze hieronder voor je op een rij gezet.
  • 2=1 actieticket bestaat uit 2 dagkaarten voor de prijs van 1.
  • 2=1 actieticket is alleen verkrijgbaar in de allGo-app.
  • De actie is geldig van 1 t/m 31 mei 2019.
  • Op deze actie zijn de algemene voorwaarden stad- en streekvervoer van toepassing.
  • Onder voorbehoud van druk- en zetfouten.
  • Er is geen restitutie mogelijk op het gratis meereisticket.

Hoe koop/deel ik de 2=1 ticket in de allGo-app?

Download de allGo app. De app kan worden gedownload in de App Store (iPhone) en de Play Store (Android). Houd de volgende stappen aan:

- ga naar Tickets kopen
- kies voor: Acties, kaartjes voor allGo bussen binnen de stad
- klik op Dagkaart 2=1 
- voeg toe aan winkelmand
- ga naar winkelwand
- klik vervolgens op Betalen en rond de transactie af

Er staan nu 2 dagkaarten voor je klaar in de app. Klik op Bekijk je tickets onderaan in de app. Door op één van de tickets te klikken, zie je de knop: Geef een kaartje cadeau. Hiermee kan je d.m.v. een linkje via whatsapp of mail, het gratis dagkaartje doorsturen naar degene die je mee wilt nemen. Let op: de ontvanger moet wel de allGo-app op zijn/haar telefoon hebben staan / downloaden. Zodra de ontvanger op de link klikt, staat de dagkaart in de app klaar voor gebruik.

Op de dag zelf hoef je alleen nog de dagkaart te activeren in de app. In- en uitchecken in de bus kan eenvoudig door de QR-code op je telefoon onder de scanner in de bus te houden.

Reis je samen met 1 app?
Niet allebei een smartphone? Ook dan kan je gebruik maken van deze actie. Degene die de tickets in de app heeft gekocht, dient ze dan beide op de dag van gebruik te activeren. Zorg er wel voor dat je beide tickets in- en uitcheckt. Dit kost iets meer tijd, dan als je beide een eigen telefoon hebt.

 

Tips voor uitjes

Er is genoeg te doen in Almere. Ben je een beetje de weg kwijt? Geen zorgen! Hieronder wat tips ter inspiratie:

Eropuit met vrienden of familie?

Vier het voorjaar gezellig met vrienden en familie. Ga op avontuur in de bossen van Landgoed De Kemphaan in Almere, vind mooie schatten tijdens de Kofferbakmarkt rondom de Homerusmarkt in Almere Poort of spring een gat in het dak bij de indoor trampolinehal. Of ontdek op een spectaculaire manier wat het werk van de landelijke en regionale hulpdiensten precies inhoudt tijdens de Landelijke Veiligheidsdag in Almere. En wie weet zien we je daar, want ook wij zijn eropuit naar de Landelijke Veiligheidsdag.
 

Met vriendinnen op pad?

Lekker shoppen bij de vele winkels in Almere, vind verborgen pareltjes tijdens de Kofferbakmarkt op 11 mei in Almere Poort, ga gezellig ergens eten bij de vele restaurantjes die Almere rijk is of een filmpje pakken in de bioscoop.
 

Naar een museum of theatervoorstelling?

Heb je zin om naar het theater of museum te gaan, dan zit je helemaal goed in Almere. Ga met je kleine spruit naar één van de vele voorstellingen van het jeugdtheater in de nieuwe bibliotheek in Almere, ontdek alles over veiligheid in het Veiligheidsmuseum of laat je meenemen tijdens een vrolijke kinderfilm of een spannende theatervoorstellingen bij Corrosia in Almere Haven.
 

Naar een leuk evenement?

Het voorjaar staat bol van de leuke evenementen in en om Almere. Vier niet alleen het voorjaar, maar ook de vrijheid op Bevrijdingsfestival Almere op zondag 5 mei. Ga met de voetjes van de vloer bij Indian Summer Festival op zondag 19 mei op de Esplanade. Of ga naar het Suripoort Festival in het Cascadepark en geniet van lekker Surinaams eten en van muziek- en dansoptredens.