Dienstregeling 2019


 

Wijzigingen Almere ingaande 5 mei 2019

R-net lijnen 322, 323, 327 en 328
 
In verband met de ingebruikname van het nieuwe busstation ’t Oor in Almere, wijzigt de dienstregeling van de R-net lijnen 322, 323, 327 en 328. Lijn 327 en 328 rijden nu weer het complete rondje door Almere Haven (De Steiger - Almere Haven - De Steiger).
 
Kijk hier voor de nieuwe folder met daarin de gewijzigde vertrektijden van de R-net lijnen.

Lijn 25/525 Sallandsekant - Infopunt Nobelhorst
 
Lijn 25 en lijn 525 (buurtbus) rijden een gewijzigde route in verband met de inrichting  van de wijk Nobelhorst. De halte Vinkweg is vervallen en in plaats hiervan zijn er twee nieuwe haltes: de halte Enrico Fermistraat en de halte Jean Perrinstraat.
De nieuwe route werd al een tijdje als omleidingsroute gereden maar vanaf 5 mei is deze route definitief. Daarmee worden de haltes nu ook in de reisplanners opgenomen.

Kijk hier voor de nieuwe folder met daarin de gewijzigde route van lijn 25 / 525.

Algemene dienstregeling Almere 2019

Op zondag 9 december is de nieuwe dienstregeling van allGo ingegaan voor het busvervoer in en rond Almere. De nieuwe dienstregeling komt mede tot stand op basis van tips en feedback van reizigers en chauffeurs. De nieuwe dienstregeling kenmerkt zich door kleine verbeterpunten, lijnwijzigingen en aanpassingen. Dit alles met als doel een logische reis voor onze reizigers met waar mogelijk verbeterde aansluitingen en realistische rijtijden.

Plan je reis vooraf met onze handige reisplanner.

Hieronder vind je de brochures en lijnennetkaarten.