Dienstregeling 2019

Op zondag 9 december gaat de nieuwe dienstregeling van allGo in voor het busvervoer in en rond Almere. De nieuwe dienstregeling komt mede tot stand op basis van tips en feedback van reizigers en chauffeurs. De nieuwe dienstregeling kenmerkt zich door kleine verbeterpunten, lijnwijzigingen en aanpassingen. Dit alles met als doel een logische reis voor onze reizigers met waar mogelijk verbeterde aansluitingen en realistische rijtijden.

Plan je reis vooraf met onze handige reisplanner.

Hieronder vind je alvast de belangrijkste wijzigingen en de nieuwe brochures en lijnennetkaarten. 
 
Belangrijkste wijzigingen

R-net lijnen

Lijnen 322, 323, 327 & 327
De R-netlijnen 322, 323, 327 en 328 rijden in de spitsuren voortaan ieder kwartier.

Lijn 324 
R-net lijn 324 (Almere Stad Parkwijk – Amsterdam Bijlmer ArenA) vervalt. De twee ritten van deze lijn worden voortaan gereden door  lijn 322 en 323. Beide lijnen rijden extra ritten waardoor  er meer reismogelijkheden bestaan.
 

Lijn M6

Lijn M6
Lijn M6 rijdt in de spitsuren voortaan iedere 7,5 minuut in plaats van iedere 6 minuten. Dit zorgt voor betere aansluitingen.

M5 en M7

Lijn M5 en M7
Op station Parkwijk verbetert de aansluiting tussen de lijnen M5 en M7. De overstap tussen beide lijnen wordt beter op elkaar afgestemd waardoor er een snellere verbinding ontstaat voor reizigers tussen de wijk Tussen de Vaarten en Almere centrum.
 

allGo Community

allGo Community
Om de service van allGo te blijven verbeteren is de allGo Community opgericht. Dit is een plek waar reizigers terecht kunnen om informatie te zoeken, berichten te lezen en te plaatsen en elkaar te helpen om een antwoord te vinden op een vraag. Ook kunnen reizigers tips achterlaten. Door samen in contact te zijn maken we allGo steeds beter. Bezoek de allGo community via deze link.