Deelname aan Almere City Challenge door allGo team

12-9-2017
Op zondag 10 september 2017 heeft een team van Keolis Nederland, dat ook druk in de weer is met de voorbereidingen van de start van allGo in december, deelgenomen aan de Almere City Challenge.

Deelname door het allGo team is onderdeel van de introductiecampagne, waarbij allGo, per 10 december a.s. de busvervoerder in Almere, steeds vaker aan het publiek in en rond Almere wordt getoond en gepromoot.

Het allGo team is bij het onderdeel Business Challenge, waarbij ieder teamlid in estafettevorm zwemt, fietst en loopt is op de 23e plaats geƫindigd (van de 82 deelnemende teams). Het was mooi zonnig weer met een stevig briesje dat zowel op het water als op de fiets goed werd gevoeld. Na een fris rondje zwemmen in en fietsen rond het Weerwater werd de Challenge afgesloten met een stukje hardlopen, waarbij de route dwars door het gemeentehuis van Almere voerde.
 
Jordy Veldhuis, Jeroen Suurmond en Raymond Prudon hebben dit jaar de teamkleuren van allGo verdedigd. We hopen volgend jaar op meer deelnemende allGo teams en wie weet een nog hogere klassering in de einduitslag. Heb je een team of wil je meedoen in 2018? Laat even een bericht achter op prudon@syntus.nl.