Een kijkje achter de schermen bij allGo

6-11-2018

AllGo verzorgt al bijna een jaar het busvervoer in Almere. Daarom besteedt Omroep Flevoland in het programma “Dit is Flevoland” deze hele week aandacht aan het busvervoer in Almere. In een korte miniserie over allGo wordt iedere dag een ander onderdeel van de vervoersmaatschappij uitgelicht.

Afgelopen maandag, 5 november, is de miniserie van start gegaan. Kijkers gaan mee op de bus en zien hoe AllGo buschauffeur Gerard Tuijp vertelt over de mooie kanten van het vak. Ook wordt vertelt waarom er op de bus niet meer met geld betaald kan worden. Bekijk het hele fragment via  https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/165289/ik-mag-altijd-vooraan-zitten

Later deze week krijgen we een kijkje achter de schermen bij het team van Service en Veiligheid, waarbij onderwerpen zoals zwartrijden en veiligheid worden besproken: https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/165329/zwartrijden-lijkt-wel-een-gewoonte-in-almere 

Daarnaast rijdt Omroep Flevoland mee met onze elektrische bus. Er wordt verteld wat de voordelen zijn van elektrisch rijden en hoe de chauffeurs het elektrisch rijden ervaren. 
https://www.omroepflevoland.nl/gemist/video/dit-is-flevoland-5be308ba3a89c (vanaf 13.07 min.)

Op het centrale busstation van Almere staat onze servicewinkel. Wat is bijvoorbeeld het doel van de servicewinkel? En welke vragen worden het meest gesteld door reizigers? Je ziet het in dit fragement. 
https://www.omroepflevoland.nl/gemist/video/dit-is-flevoland-5be45a3a0be35 (vanaf op 13.57 min.)

Ons schoonmaakteam zorgt er dagelijks voor dat de bussen er spik en span uitzien. Maar weet jij wanneer onze bussen precies worden schoongemaakt en hoe dit gebeurt? Dit laatste item komt vrijdag aan bod en terug te zien via https://www.omroepflevoland.nl/gemist/video/dit-is-flevoland-5be5abbb67dce (14.58 min.)

De serie is van maandag tot en met vrijdag te zien als onderdeel van “Dit is Flevoland” om 17:00 uur op omroep Flevoland.

Een kijkje achter de schermen bij allGo