Met de bus naar de start van je wandeltocht

5-3-2018

De bussen van allGo en R-net in Almere zijn een prima start voor een wandeltocht van Almeerdaagse. Bereikbaarheid van de startlocatie is belangrijk en dus is een busrit van huis naar de start een comfortabel begin. En als je vermoeid na de wandeltocht terug naar huis moet dan is een tweede busrit heel prettig.

Keolis Nederland en Almeerdaagse hebben elkaar gevonden met als resultaat dat je een dagkaart met korting van € 1,- kunt kopen, de dagkaart kost dan maar € 5,- en die kun je gelijk met je inschrijving voor de wandeltocht bestellen. Je downloadt thuis de allGo-app, je krijgt een kortingscode en dan is je smartphone je buskaartje voor die dag. Dus ook als je voor of na de wandeltocht nog een andere rit wilt.

Op alle bussen van allGo en R-net kun je gebruik maken van de dagkaart en dat kan reuzehandig zijn tijdens de vierdaagse in april. Dan is er iedere dag een andere startlocatie en daarom woon je zeker drie van de vier dagen niet “om de hoek”.

Inschrijven voor de wandeltocht kan via www.almeerdaagse.nl en dan kun je aangeven of je zaterdag en/of zondag wilt meedoen.